
Vietnamilaisemman ruoan teko jatkuu.
Tälläkertaa ruoka-annokseen liukui ainoastaan yksi vanha tuttu- kevätkääryleet.

Ihania rasvapommeja, joilla kelpaakin herkutella aina silloin tällöin.
Kevätmötkylöiden lisäksi ruoasta löytyi kotitekoisia patonkeja broilerilla ja omatekoisella chilimajoneesilla täytettynä. Maustoin majoneesin voimakkaasti tuoreella chilillä, sekä sokerilla + muilla perus kuiva-ainevarastosta löytyvillä mausteilla. Maustoin hornettien pinnan kevyesti vietnamilaisilta ruokasivuilta löytyneiden ohjeiden mukaan.
Pehmoisen sipulikastikkeen valmistamisen aikana sai kätevästi valmistettua nuudelit, sekä chilimarinoidun salaatin. Lisäksi paahdoin pannulla ananasta ja uunissa paprikaa.
Tuli ehkä vähän ahnehdittua ruokalaatujen kanssa, kun eivät tahtoneet kunnolla äipän ruokalautasellekaan mahtua.
No comments:
Post a Comment