
On se niin helppoa, ja kaiken lisäksi hyvääkin.
Useissa pippaloissa tarjottu, ja perjantain herkkuruokana tottakai.
Pilko, paista, hämmennä.
Tämä annos sisälsi tacogratiinin lisäksi voissa höyräytettyjä luumuja (ja vatsa toimii..), guacamolea sekä mustajuurivaahtoa.
Ihana broileri - nachogratiini
Raaka-aineet
1 pss (400g) nachoja
400 g texmexmarinoituja broilerin fileesuikaleita
200 g creme fraisea
1 prk (chili) tuorejuustoa
1 kpl punaista paprikaa
2 kpl keltasipulia
3 isoa kynttä valkosipulia
100 g aurinkokuivattua tomaattia
100 g ananasta
paprikajauhetta,chilirouhetta, pippuria
suolaa, oreganoa
1 pss mozzarella-tai emmentaljuustoraastetta
2 rkl öljyä-voita tai margariinia
Ohjeet
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
Laita pannu kuumenemaan levylle.
Pilko sipulit hienoksi.
Kaada voi-margariini tai öljy kuumalle pannulle ja freesaa ensin broilerit ja sipulit.
Pilko freesauksen lomassa paprika, ananas ja aurinkokuivatut tomaatit pienemmiksi paloiksi, hienonna valkosipuli.
Lisää pilkkomasi ainekset pannulle.
Voitele isohko uunivuoka ja hämmentele levyllä porpottavaa broileri-kasvisseosta jottei se pala pohjaan.
Lisää broileriseokseen mausteet, cremefraise sekä tuorejuusto. Anna tuorejuuston sulaa.
Kaada nachot voitelemaasi uunivuokaan. (jos käytät tacoja- murenna ne pienemmiksi paloiksi). Kaada broileriseos nachojen päälle ja hämmennä hieman.
Kaada koko komeuden pinnalle mozzarella-tai emmentalraaste ja paista 200 asteessa kunnes juusto sulaa ja saa väriä pintaan. (n.15min)

No comments:
Post a Comment