
Ihana Lohivoileipäkakku
Raaka-aineet
1 pieni pkt paahtoleipää
n.100 g savulohta
1/2 tuubia lohipasteijaa
4 rkl kurkkusalaattia
1/2 tuubia majoneesia
100 g kylmäsavulohi tuorejuustoa
2 rkl tilliä
2 dl kala-tai kasvislientä
n.1/2 tuubia majoneesia
10-20 kpl viinirypäleitä
2 rkl ananasmurskaa
n.100 g kurkkua
1/2-1 kpl tomaattia
n.50 g kiinankaalia
n.100 g juustoraastetta
viipale paprikaa ja hieman
persiljaa
Ohjeet
Leikkaa paahtoleivistä "päätyosa" pois, jolloin leivistä tulee tasaisen neliön muotoisia.
Valmista täyte viipaloimalla savulohi pienehköiksi paloiksi ja sekoita palojen joukkoon 1/2 tuubia lohipasteijaa, 4rkl kurkkusalaattia, 1/2 tuubia majoneesia, 100g kylmäsavulohi tuorejuustoa sekä 2rkl tilliä.
Kostuta leivät kala-tai kasvisliemellä lähes läpimäriksi.
Laita 3 paahtoleipäpalaa vierekkäin, levitä täytettä ja lisää kerroksia.
Annoin voileipäkakun hieman vetäytyä jääkaapissa, mutta sen voi koristella myös heti.
Koristelu:Levitä majoneesia kakun reunoille ja päälle.
Viipaloi viinirypäleet, kurkku, tomaatti, kiinankaali.
Koristele haluamallasi tavalla.

No comments:
Post a Comment