
Rapsakkaa bruchettaa kermaisella jauheliha-yrttitagliatellea/pastaa.. (basilikaa, ruohosipulia.. )
Nopeasti valmistuvaa, eikä tarvitse epäonnistumisia pelätä. Ei kärventyneitä kattiloita, ei tuskaa,ei hikeä. >:) Ja kiitokset parempilaatuisesta kuvasta kuuluvat kotikokki.netistä tutulle Mailolle! Jos omistaisin hatun niin nostaisin sitä, nostampa siis tupeetani.

Yrttipasta
Raaka-aineet
500 g maustamatonta kalkkunanrintaa,
tai fileesuikaleita
1 kpl keltasipulia
1,5 dl sitruunamehua
1 rkl vaaleaa siirappia
1 tl valkoviinietikkaa
1 nippu kevätsipulia
puoli punttia basilikaa
puoli punttia oreganoa
2 kpl keltasipulia
5 kynttä valkosipulia
2 rkl oliiviöljyä
250 g valkosipulituorejuustoa
maustamatonta ruokajogurttia
maun mukaan
2 rkl sinappia
350 g tagliatellea (kuivapaino)
Ohjeet
Paloittele kalkkunanrinta pieniksi paloiksi.
(Valmista marinadi:
Hienonna keltasipuli ja sekoita joukkoon sitruunamehu, vaalea siirappi, valkoviinietikka sekä yrttejä makusi mukaan. Rouhi marinadin joukkoon mustapippuria ja lisää suolaa tarpeen mukaan. Marinoi kalkkunaa vähintään 2 tuntia.)
Hienonna kevätsipuli, valkosipuli basilika sekä oregano erilliseen astiaan.
Hienonna keltasipulit.
Kuumenna oliivilöljy laakeassa pannussa.
Freesaa keltasipulit ja kalkkunapalat.
Sulata valkosipulituorejuusto joukkoon. Lisää sinappi sekä notkista kastiketta hieman ruokajogurtilla.
Lisää hienonnettu valkosipuli, basilika, oregano sekä kevätsipulit. Rouhi joukkoon reippaasti mustapippuria ja lisää tarvittaessa suolaa.
Valmista tagliatelle pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi. Sekoita kastike tagliatellen joukkoon ja tarjoile välittömästi. Ripottele annoksen pinnalle silputtua basilikaa.
No comments:
Post a Comment