Sunday, May 18, 2008

Nopeata: valkosipuli-jauhelihapihvit



Pestomakaronia, valkosipulisia jauhelihapiffejä ja bruschettaa. (bruchetta, brushetta??)
Jep, jos ja työpaikalla kanssaihmiset tykkäävät kun garlicci käryää.

Parhaat jauhelihapihvit
Raaka-aineet

400 g jauhelihaa

1 tl suolaa

1 dl korppujauhoja

1 prk kermaviiliä

2 kpl keltasipulia

6 kynttä valkosipulia

1 kpl kananmunia

2 rkl sinappia

2 dl juustoraastetta

1 tl chilijauhetta

öljyä

Ohjeet

Sekoita korppujauhot ja kermaviili keskenään.
Hienonna sipulit ja freesaa ne. Murskaa kypsät sipulit tehosekoittimessa soseeksi. Hienonna valkosipulit.
Sekoita jauheliha, suola, korppujauho-kermaviiliseos, sipulisose, valkosipulit, kananmuna, sinappi, juustoraaste sekä chilijauhe käsin tasaiseksi massaksi.
Kastele kätesi öljyssä ja leivo taikinasta pihvejä.
Paista pihveihin pannulla voissa/öljyssä ruskea pinta ja kypsennä kypsiksi 200 asteisessa uunissa. (n 5-10 min.)



No comments:

Post a Comment