
Pestomakaronia, valkosipulisia jauhelihapiffejä ja bruschettaa. (bruchetta, brushetta??)
Jep, jos ja työpaikalla kanssaihmiset tykkäävät kun garlicci käryää.
Parhaat jauhelihapihvit
Raaka-aineet
400 g jauhelihaa
1 tl suolaa
1 dl korppujauhoja
1 prk kermaviiliä
2 kpl keltasipulia
6 kynttä valkosipulia
1 kpl kananmunia
2 rkl sinappia
2 dl juustoraastetta
1 tl chilijauhetta
öljyä
Ohjeet
Sekoita korppujauhot ja kermaviili keskenään.
Hienonna sipulit ja freesaa ne. Murskaa kypsät sipulit tehosekoittimessa soseeksi. Hienonna valkosipulit.
Sekoita jauheliha, suola, korppujauho-kermaviiliseos, sipulisose, valkosipulit, kananmuna, sinappi, juustoraaste sekä chilijauhe käsin tasaiseksi massaksi.
Kastele kätesi öljyssä ja leivo taikinasta pihvejä.
Paista pihveihin pannulla voissa/öljyssä ruskea pinta ja kypsennä kypsiksi 200 asteisessa uunissa. (n 5-10 min.)

No comments:
Post a Comment