
Helppo, nopea ja yksinkertainen täyte + koristelut.
Eihän kaiken tarvitse olla aina niin monimutkaista, eihän? Ja täyte on selvästi white chocolate wham. <:
Mustikka-kiiwi täytekakku
Raaka-aineet
1 kpl 4-6 munan kakkupohjaa
3 dl mustikkasurvosta
3 dl mustikka-tai
mustaherukkahilloa
2 levyä valkosuklaata
1 prk kuohukermaa
3 prk kermaa
3 kpl kiiviä
100-150 g mustikoita
Ohjeet
Valmista 4-6 munan kakkupohja.
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan.
Kostuta jokainen pohja maidolla, yksi lisäksi rommi-sokeriliemellä.
Sulata kaksi levyä (yht.n400g) valkosuklaata.
Levitä hyvin sokeroitua mustikkasurvosta alimmalle kakkupohjalle, päälle puolet valkosuklaasta.
Levitä seuraavalle palalle mustaherukkahilloa ja mustikkasurvosta.Levitä päälle loppu valkosuklaa. Vaahdota kerma, levitä pohjalle ja aseta lopuksi kakun kansipala.
Paloittele ja kuori kiivi, asettele palaset kakun päälle.
Levitä hunajaa mustikoille kuuluvalle alueelle, levitä mustikat hunajan päälle.
Valmista kiille, ja sivele sitä mustikoiden ja kiivien päälle.
Vaahdota kerma ja pursota kakun ympärille ja päälle.

No comments:
Post a Comment