Saturday, September 15, 2007

Mustikka-marsipaani-sydänkakku








Mustikkatäytekakku jogurttitäytteellä
Raaka-aineet

2 kpl kääretorttupohjia

1,5 dl vanilla-mustikkajogurttia

1 prk kevyt tuorejuustoa

(1 levy valkosuklaata)

0,5 dl sokeria

4 kpl liivatelehtiä

n.2 dl mustaherukkahilloa/mustikkahilloa

1 pötkö sinistä marsipaania

1 prk kevytkermaa

1 pss mustikoita

Ohjeet

Leikkaa kääretorttupohjista neljä sydämen muotoista palaa.
Kostuta palat maidolla tai sitruunamehulla.
(Sulata suklaa ja sekoita jäähtyneenä jogurtin sekaan)
Lisää jogurttiin tuorejuusto ja sokeri. Liota liivatelehdet kuumaan mustikkamehutilkkaan tai sitruunamehuun.
Valuta liivateseos jogurtti-tuorejuustoseokseen ohuena nauhana.
Levitä mustaherukkahilloa pohjille, päälle jogurttiseos.
Hyydytä jääkaapissa hetki.
Kauli marsipaani. Levitä kakun päälle.
Levitä marsipaanin päälle mustikat. Valmista halutessasi kiille (mustikka värjää.)
Liukuvärjäsin marsipaanin mustikkamehulla.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja pursota reunoille.


No comments:

Post a Comment