Saturday, September 15, 2007

Täytekakkua 70-vuotiaalle [vadelmainen]



















Jepajee, koristeltu valkosuklaanumeroin + pursotetuin valkosuklaakoukeroin ja nyhrätyin marsipaaniruusuin. (oma hommansa vääntää montamonta pientä [n. 1cm x 1cm kokoisia, toim.huom.] ruusun mötkylää)
Selitellähän voi: huono kamera, huono valo..
Ehkä kakku näytti luonnossakin yhtä rumalta? No, ei maha mitään, kelpashan tuo kuvan mukaan rujosta ulkonäöstä huolimatta. :p

Koristelun tarvikkeet + täyttö:

3 kpl kääretorttupohjia

1/2 prk vadelmahilloa

1 prk kuohukermaa

2 pss (pakaste)vadelmia

2 prk kuohukermaa

valkosuklaata, marsipaania,

sokerihelmiä

Ohjeet

Leikkaa kääretorttupohjat halutun kokoisiksi paloiksi.
Kostuta maidolla.
pursota vaahdotettu kuohukerma kakkupohjan reunalle "suojaksi".
Levitä hilloa kuohukermarajojen sisäpuolelle. (näin hillo ei valu kakun sisältä pois.)
Täytä näin koko kakku.
Levitä vadelmat pohjalle, valmista päälle kiille.
Pursota vaahdotettua kermaa reunoille. (pursotin sisemmän reunan vaalean punaiseksi värjätyllä kermalla, ei erotu kunnolla kuvasta)
Ripottelin sisemmälle pursotukselle sokerihelmiä.
Pursota numerot ja koristeet valkosuklaasta leivinpaperille, jäähdytä kylmässä.
Paina kakun pintaan kevyesti kakkupalojen rajat ja valmista marsipaaniruusu jokaiseen palaan.
Asettele jäähtyneet numerot paloille.


No comments:

Post a Comment