Saturday, January 9, 2010

Best chicken food of the week: Broileri-nachopaistos



Halleluja! Nopeaa, kohtuullisen edullista ja ennenkaikkea suussasulavaa ruokaa. Niin helppotekoista, että aloittelevakin kokki saa 100% varmasti hyvän lopputuloksen. :) Nachogratiinissa on siis nimensä mukaisesti nachoja kerroksittain, ja välissä broilerista tehtyä täytettä. Koko komeus vuorataan kerroksella juustoa ja käytetään uunissa. Yksi sana riittää kuvaamaan tätä ruokaa: Delicious.


Ja muuta ei tarvitakkaa!

Broileri- nachogratiini / Broileri - nachopaistos
Raaka-aineet

1 pss (400g) nachoja
400 g broilerin fileesuikaleita
(mieluiten texmex marinadissa, jos haluaa käyttää marinoitua)

200 g creme fraishea
1 prk= 200g (chili) tuorejuustoa
100 g punaista paprikaa
200 g keltasipulia
3 isoa kynttä valkosipulia
100 g aurinkokuivattua tomaattia
70-100 g tulista salsakastiketta
paprikajauhetta,chilirouhetta, pippuria, suolaa, oreganoa

1 pss mozzarella-tai emmentaljuustoraastetta
2rkl öljyä-voita tai margariinia

Ohjeet
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
Laita pannu kuumenemaan levylle.
Pilko sipulit hienoksi silpuksi.
Kaada voi-margariini tai öljy kuumalle pannulle ja freesaa ensin broilerit ja sipulit.
Pilko freesauksen lomassa paprika, ja aurinkokuivatut tomaatit pienemmiksi paloiksi, hienonna valkosipuli.
Lisää pilkkomasi ainekset pannulle.

Voitele isohko uunivuoka ja hämmentele levyllä porpottavaa broileri-kasvisseosta.
Lisää broileriseokseen mausteet, cremefraishe sekä tuorejuusto. Anna tuorejuuston sulaa.

Asettele nachoja ja broileriseosta voideltuun uunivuokaan kerroksittain.
Kaada koko komeuden pinnalle mozzarella-tai emmentalraaste ja paista 200 asteessa kunnes juusto sulaa ja saa väriä pintaan. (n.15min)


kyckling mössö


Syömmääääännn!


Damn that's bellpepper



No comments:

Post a Comment