Suklaatäytekakkua äitienpäiväksi.
Perinteinen neljän munan kakkupohja leikattu sydämen muotoon,
Sisällä hasselpähkinä-suklaamoussea, tuoreista mansikoista tehtyä pyrettä ja mansikkahilloa.
Päällä suklaaganache ja pursotettua kermaa.
" Marmoroitu suklaa" = Suklaaraidat
Kermareunustus
Tein valkosuklaasta päälle raidat ja nuo violetit rullat/ lastut ovat myös valkosuklaasta tehtyjä.
Ruusut ja lehdet ovat mansikan makuista buttercream – mössöä. ( voikreemi )
Pitäisi harjotella enemmän että saisi ruusuista kauniimpia. :) Ehkäpä se tästä pikkuhiljaa...
Buttercream ruusuja
Voikreemistä ruusun lehtiä
Lisää äitienpäivän ruokatarjoiluita ilmaantuu blogiini varmaankin alkuviikosta. :)
Tiedossa kolmen ruokalajin menuu.
Onnea kaikille ihanille äideille tasapuolisesti!
Äitienpäiväterveisin vähän hevimpi chef,
No comments:
Post a Comment