
Jos varoitteluista huolimatta päätit jatkaa lukemista, niin tervetuloa vaan paljaiden tissien maailmaan!
Itselle marsipaanin käsittely on se hankalin tapa koristella kakkua. Siksi tein kokeilumielessä kaksi täytekakkua marsipaanikoristuksin.


Näistä kakuista en rupea grammamääräistä ohjetta kirjottamaan, koska en itsekään muista kaikkien raaka-aineiden määriä.
Tässäpä kuva kakkupalasta ja täytteistä :

Raaka-aineet menivät suurinpiirtein näin:
-Perus kääretorttupohja, suklainen
Rahka-kermaseos , mansikkatäyte:


Rahka-kermaseoksesta otin sen takia kuvan, kun se toimisi ihan hyvin kakun koristelussakin. Kermaan sekoitettua rahkaa on helppo ja hyvä pursottaa, ja on kevyemmän makuista kuin pelkkä kerma. Semoin tuota mansikkarahkatäytettä pystyisi halutessaan pursottamaan. :)
*Pakastemansikoita soseutettuna, ylimääräinen neste valutettu pois , n.200g
*1prk rahkaa valutettuna
*2dl kermaa vatkattuna
*Toranin mansikkasiirappia
*Sokeria
*Vaniljasokeria
Suklaatäyte / Suklaa ganache : Ennen vatkausta ja vatkauksen jälkeen


Tämä suklaatäyte on kuohkeaa ja herkullista. Maistuu todella imelälle, siksi sitä ei kovin paljoa yhteen kakkuun tarvitsekaan! Samasta massasta saa tehtyä vaikkapa suklaatryffeleitä pyörittelemällä palloja kookoshiutaleissa tai kaakaojauheessa. Suklaaganachea on myös helppo pursottaa.
*200 g fazerin sinistä
*2 dl kermaa
Kerma kiehautetaan, lisätään suklaa, sekoitetaan tasaiseksi, annetaan jäähtyä täysin kylmäksi. Lopuksi vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi.
Kakun kokoaminen:
Kakku kasataan pyöreisiin jälkiruokakulhoihin tai isompaan taikinakulhoon kerroksittain. Kulhot vuorattu elmukelmulla. Annetaan hyytyä viileässä yön yli, kumotaan tarjoilualustalle ja siistitään reunat.
Vatkataan kermaa vaahdoksi, maustetaan kaakaolla ja levitetään kakkujen pinnalle tosi tasaisesti jotta marsipaaniin ei jää kyhmyjä.
Marsipaani kaulitaan levyksi ja nostetaan kakun pinnalle.
Tein noilla täytemäärillä kaksi kipaletta täytekakkua. Toiseen valmistin koristeeksi elämäni ensimmäisen marsipaanihahmon: TissiTiinan. Pirahtaneet Hullut, sananmuunnoksia.
Se on tuhti nainen, kovan luokan paksukainen josta meikä kunnolla otteen saa.. Se on vain D-kuppi, näkyy.... Suomiseksiä - Se on
----------------------------------------------------------------------------------------------------

The first cake, TissiTiina:
Tiina ei ollut maailman hankalin valmistaa, ainoastaan mittasuhteet ovat aina miulle se kompastuskivi.
En ollut ylä-asteella kovin hyvä kuvaamataidossa. That’s why.
Tissitiinaan on käytetty yhteensä neljää elintarvikeväriä. Wiltonin.
Mustaa, vaaleanpunaista (ihonväriin) , ruskeaa, kirkkaan punaista.
Ihmishahmo näperretty ilman marsipaanivälineitä, ja naama piirretty cocktailtikulla..
Tissitiinalle tehtyä kakkua kumotessa miulla vinksahti päässä. En ymmärrä mistä sain idean vuorella makaavaan naiseen, mutta sellainen siitä sitten tuli. Ruohikko näperretty vihreäksi värjätyllä marsipaanilla, ja koristeet myös marsipaania. Koristeena ns. ruisleipää, servetti, omena, maitokahvi, hampurilainen, maalausvälineet, kaksi jalanjälkeä.
Tissitiinan päällä istuu myös pieni örkki. Että semmosta.
Päättele ite:
Maistusko pienet piknikit?
Sä olet minun, jalanjälki joka painuu nurmikkoon (Juice) :
Pakollinen tissikuva , tissiherutus
Pistänkö kuvake.nettiin ihasteltavaksi?
Ihan varmasti pomppaisi heti bongatuimmaksi kuvaksi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Kakku number 2:
THE Boob cake. Tissikakku. Rinta. You name it.
Samat täytteet kuin Tiinan kakussa, päällä marsipaanikoristeita.
Loppuvaiheessa meinasin lisätä koristeeksi roosanauhan lieventämään kokonaisuutta, mutta otin sen kuitenkin pois viimeminuuteilla.
Pilluja, kyrpää, rintoja, paskaa.
Kyllähän mie varoitin!
Jos tämä kakku ei ole pervo tai härski, niin mikä sitten on?
Tissit ja pinppi:
Ei kakskytä senttiä riitä ei:

No comments:
Post a Comment