Thursday, November 8, 2007

Tofua punaviinikastikkeessa

Kasvissyöjän "hienostunut ja elegantti tofuruoka".
Nautitaan hienossa seurassa alku ja jälkiruoan kera kiillotetuin aterimin kauniisti taitellun servetin kanssa. Ruoan saa valmistettua helposti pienessä hiprakassa tissuttelun lomassa, sitähän varten se punaviini on kuitenkin hankittu. Köh.
Hyvä ruoka pilattu sysipaskalla kuvalla.

Tofua punaviinikastikkeessa

Raaka-aineet

100g pähkinöitä

1 pala marinoitua tofua

1 kpl punasipulia

2 kpl tomaattia

2tl tomaattipyreetä

1 prk
tomaattikastiketta

1/2 punttia rucolaa

runsas loraus soijakermaa

n.1-3 dl punaviiniä

pippuria, suolaa

Ohjeet

Kuumenna vettä kattilassa kiehuvaksi.
Kasta tomaatit veteen ja kuori ne.
Freesaa sipuli öljyssä.
Lisää tofu ja ruskista sitä hieman.
Lisää pähkinät, tomaattipyree, tomaattikastike ja rucola.
Hauduta hetki. Lisää tomaatit.
Lisää punaviiniä maun mukaan ja lorauta sekaan soijakermaa.
Maista. Lisää pippuria ja suolaa.

No comments:

Post a Comment