Täytteeseen käytetty rahkaa, limemehua, vaniljatuorejuustoa, kevytkermaa ja reilusti vaniljaa.
Kuorrutteen valmistin limemehun ja päärynämehun sekoituksesta ja värjäsin kirkkaammaksi uusilla pastaväreilläni. Kivasti antoi tuo "limen" värinen pastaväri ilmettä. :)
Ite en nyt tiiä oonko niin hirvee hyytelökakkujen ystävä vaikka maku olisikin kuinka hyvä.
Hyytelökakku- sana tuo jo pelkästään mielikuvan löllyvästä Jelly / jell- o hyytelöstä, joka tutisee tunnin kun sitä tökkää.
Ei se ihan noin mene normaalissa hyytelökakussa, mutta melkein. Liivatetta kaikki.
Mamman löllykkä
Koristeeksi valmistin elämäni ensimmäistä kertaa liljoja.
Ehkä nuo ei siitä kauneimmasta päästä ole, mutta tästä on hyvä alotella!
Miehän muistutan kohta jo marsipaanikotiäitiä, enää kirkuvat mukulat puuttuu jaloista.
Esikoinen
Koristepursotukset tuskastuttivat minuu kovin kun eivät halunneet millään onnistua.
Harjottelin ainakin viidesti leivinpaperille ja suttasin joka kerta lopputuloksen.
Vaikeeta tuo spritsaus, pitäis harjotella enempi!
Hammasta purren sain kuitenkin pursotettua tuohon kakun pintaan nuo kiekurat.
ÄRR. RÄY. Keittiössä kiehuu muukin kun kattila.
Luistelurata
Äksymöksy- kiehkurat
No comments:
Post a Comment