
Diipadai.
Minuu pyydettiin jälleen tekemään syntymäpäiville täytekakkua.
Toiveena oli saada raikas täytekakku, jossa olisi täytteenä karpaloita ja päällä kinuskia.
Sitäpä siis, detailssit karpalotäytekakusta erottuu paremmin isommissa kuvissa.
Tämä Kinuskitäytekakku päätyi Joensuun uuden ravintolan, Ravintola Kielon silloiselle (nykyisin hotelli-ravintola Aadassa työskentelevälle) kokille.
Kielon nettisivut löytyy osoitteesta: www.ravintolakielo.fi , tsek tsek.
Täytteeksi tein karpalo-omenamoussea ja toiseen väliin pistin karpalohilloa.
Kakkupohjan sain valmistettua pitkästä aikaa vaivatta ja nopeasti, myös täyte oli oikeastaan selvillä heti kun kuulin toiveet.
Mörmömör-musiikin popittelun ohessa oli mukava kokata taasen. :) Tällä kertaa kajareista pauhasi Enochian Cresenttiä.. long time no see..

Koristeluvaihe oli melkoinen show itsessään.
En ollut tekovaiheessa oikein mihinkään tyytyväinen, ja kokoajan tuntui että sai korjata jotakin. (ja kuorrutuksen kermaa sai vatkata varmaankin kolmeen kertaan..murh)
Pienessä rapulassa yritin niillä shooka-shooka-käsillä sitten nyhrätä noita kiekuroita, ja sen kyllä huomaa.. Ei hyvä yhdistelmä, tärinää tärinää vaikka kuinka yrittää.
Lopputulokseen miekin olin sitten loppujen lopuksi ihan tyytyväinen, ja ilmeisesti oli tilaajakin?
Ja kavereiden kanssa joskus otan pilsnerin
Pois heikot tieltä väistyköön kun meikä elää nyt
on sydämeni tuleen vasta syttynyt >
Oot kolmekymppinen.

No comments:
Post a Comment