Wednesday, January 9, 2008

Intialaista sahramiriisiä ja broilerikormaa

Mietoa intialaista, ihanaa ruokaa.. Broilerin ystäville!

Kanakorma:














Intialainen Korma
Raaka-aineet

1 rkl öljyä

1 paloiteltu sipuli

3,5 dl maustamatonta jogurttia

1 prk ruokakermaa

25-40 g voita

1/2 tl suolaa

1 tl kurkumaa

2 tl chilijauhetta

1 paloiteltu chili

3 kynttä valkosipulia

4 rkl mantelirouhetta

4 kpl kanan rintafiletta

mantelilastuja ja korianteria

Ohjeet

Esilämmitä uuni 200 asteeseen.
Kuullota sipulia öljyssä n.5min. Tee tahna jogurtista, kermasta, voista, mantelirouheesta ja mausteista tehosekoittimessa.
Pilko broilerit paloiksi, aseta uunivuokaan ja kuorruta tahnalla. (kanat voivat olla myös valmiiksi marinoituja jos tahdot). Ripottele päälle mantelilastuja ja korianteria. Paista uunissa n.30min.

Tarjoile sahramiriisin ja salaatin kera.













Intialainen Sahramiriisi

Raaka-aineet

2 dl basmatiriisiä

1 iso keltasipuli

2 rkl oliiviöljyä

4-6 dl vettä + 1tl suolaa

1 pakkaus sahramia

(korianteria, inkivääriä)

Ohjeet
Kuullota sipuli ja riisi kauniin ruskeiksi öljyssä.
Lisää hienonnettu sahrami, vesi ja suola. (ja muut mausteet)
Kypsennä miedolla lämmöllä välillä hämmentäen n. 20min.

No comments:

Post a Comment